Je bekijkt de reis...
Footsteps of inca's and the highlands of patagonia

Je bekijkt de reis...
Chili
a
A
25 februari 2015 01:57 | Door: Yvo
Hey man, wéér in Chili; wat een ellende! En wat een medelijden heb ik met je... De natuur ligt je wel heel goed begrijp ik. We hadden het er vandaag nog met papa, Laura, Erik (en Liva) over dat wij toch allemaal heel verschillend zijn. Het lijkt me gaaf om alles wat jij ziet ook mee te maken, maar zo eenvoudig overnachten zoals in een tent soms gaat mij dan weer wat ver. Met je verhalen blijf ik toch ook goed bij. Ik begreep dat je terug vlucht al geboekt is, maar eerst nog volop reizen daar! Veel plezier maken en dan zie ik je volgende blog weer tegemoet!!
25 februari 2015 08:22 | Door: Laura
Hey Remy!! Ja ik heb me slap gelachen gisteravond toen paps en Yvo er waren. Zo groot als de verschillen tussen ons 4 zijn als broers en zus. Jij geniet heerlijk van een tent maar Yvo en een tent is geen combinatie. Hij kijkt er ook zo idioot bij als hij het woord tent uitspreekt, hilarisch! En dan het verhaal dat hij jouw reis best wil doen maar dan wel in een helikopter met een glas wijn erbij. Hoe verzint ie het?!
Nou goed, ik snap jou prima hoor, lekker basic met een tentje in de natuur, heerlijk!
En wat ontdek ik nou: je zou dichter moeten worden --> "Ik zag nog net in het gloren van de zon een dolfijn door het licht springen". Te gek natuurlijk, die dolfijnen dan. Ga je ook nog met die beestjes zwemmen?
nu ga ik Liva even laten zwemmen in haar badje.
dikke kus, zo een waar je plat van word, haha!
25 februari 2015 10:37 | Door: Papa
Hoi Remy,
Als jij nou straks al deze reisverslagen bundelt en opstuurt aan Kilroy kunnen ze natuurlijk niet meer om je heen.
"Alweer niet?"
"Alweer niet!"
Wat een verhalen, ik geniet op afstand met je mee.
Ik zag op de kaart dat je op weg naar Santiago ook nog langs Los Angeles reist.
Waar jij allemaal al niet komt :)
En als je in Santiago bent heb je neem ik aan voldoende tijd voor wat sighseeing voordat naar Paaseiland gaat, of niet?
Veel plezier verder
Pap
25 februari 2015 21:46 | Door: Yoeri
Remy,
Wat een verhaal weer. Ondanks dat ik niet altijd van mij laat horen hier lees ik toch iedere keer weer je verhalen en vind ik het ontzettend gaaf dat jij dit allemaal doet en wat je allemaal mee maakt.
En wat betreft Yvo en een tent: ik heb hem er wel zowaar in gekregen afgelopen zomer dus het is bij hem gewoon een kwestie van wennen :p
Anyway, ik vind het top dat om het zo allemaal te lezen en dat jij er ontzettend van kan genieten. Je schrijfstijl is leuk om te lezen en geeft echt een beeld en gevoel van wat jij mee maakt. Gelukkig blijft die stank wel daar, haha.
Heel veel plezier de komende dagen ik zie vanzelf wel weer een verhaal voorbij komen vliegen ;)
Yoeri
25 februari 2015 22:07 | Door: mama
Kijk dat is nou wel handig voor mij als de anderen alles al vertellen wat ik ook vind, hahaha.
Ik verbaas me er wel over hoe jij al die namen kan onthouden en blijkbaar ook uitspreken waarbij je toch steeds weet waar je het over hebt :) Chiloé kan voor mij best de naam zijn van een leuke dame, een lekker gerecht of een stinkende stad. Hoe dan ook: heel knap.
En straks weet je meer over andere landen dan over Nederland :p wat inmiddels een soort van Madurodam is geworden in jouw beleving. Maar wat maakt het uit, je bent helemaal in die natuur in je element. En als je weer hier bent helpen we je wel met acclimatiseren :) :p. Maar moeilijk zal het wel worden.
Eerst nog Paaseiland bezoeken, vast ook een fantastische beleving!
Ik hoop dat we op tijd die dolfijnen in de vijver hebben, de pinguins in de achtertuin en de condors op het dak :p
Veel liefs en tot volgende keer op je blog, dikke knuffel.